Tenim un equip d’especialistes artesans apassionats amb cada nou treball de Fusteria per a particulars i Ebenisteria per a particulars a Andorra.

Oferim serveis de fusteria i ebenisteria a tot Andorra tant per a particulars com per entitats i organismes públics. Fa més de 25 anys que realitzem projectes de fusteria i ebenisteria a Andorra per als nostres clients. Tenim un equip d'especialistes artesans apassionats amb cada nou treball de Fusteria per a particulars i Ebenisteria per a particulars a Andorra. Aquests són alguns dels serveis que proporcionem a Fusteria Ebenisteria Andorra als nostres clients sobretot per a particulars: Instal·lació de tarimes. Disseny, creació i instal·lació de portes integrades i corredisses. Disseny i creació de mobles a mida i tot tipus de mobiliari (prestatgeries, armaris, taules, etc.). Disseny, creació i instal·lació de mobles per a la cuina, banys, etc. Creem i instal·lem tot tipus de tancaments per a petites i mitjanes superfícies. Creem i instal·lem folres de fusta per a parets, també fem revestiments de fusta en habitacions o locals comercials, botigues, oficines, despatxos, magatzems a Andorra. Dissenyem mobles amb l'estil estètic desitjat. Assessorament per a tot tipus de projectes en què l'arquitectura bàsica es basa en la fusteria i / o ebenisteria.Oferim serveis de fusteria i ebenisteria a tot Andorra tant per a particulars com per entitats i organismes públics. Fa més de 25 anys que realitzem projectes de fusteria i ebenisteria a Andorra per als nostres clients. Tenim un equip d’especialistes artesans apassionats amb cada nou treball de Fusteria per a particulars i Ebenisteria per a particulars a Andorra.
Aquests són alguns dels serveis que proporcionem a Fusteria Ebenisteria Andorra als nostres clients sobretot per a particulars:
Instal·lació de tarimes.
Disseny, creació i instal·lació de portes integrades i corredisses.
Disseny i creació de mobles a mida i tot tipus de mobiliari (prestatgeries, armaris, taules, etc.).
Disseny, creació i instal·lació de mobles per a la cuina, banys, etc.
Creem i instal·lem tot tipus de tancaments per a petites i mitjanes superfícies.
Creem i instal·lem folres de fusta per a parets, també fem revestiments de fusta en habitacions o locals comercials, botigues, oficines, despatxos, magatzems a Andorra.
Dissenyem mobles amb l’estil estètic desitjat.
Assessorament per a tot tipus de projectes en què l’arquitectura bàsica es basa en la fusteria i / o ebenisteria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *